loading
EN | NL

Kinoflow 4 bank

KinoFlow-tungsten-film-licht-huren-Amsterdam-Westerpark-Studio_1.jpg
KinoFlow-daglicht-huren-Westerpark-Studio-Amsterdam_1.jpg KinoFlow-film-licht-verhuur-licht-huren-Amsterdam-Westerpark-Studio_1.jpg
KinoFlow-tungsten-film-licht-huren-Amsterdam-Westerpark-Studio_1.jpg
KinoFlow-daglicht-huren-Westerpark-Studio-Amsterdam_1.jpg
KinoFlow-film-licht-verhuur-licht-huren-Amsterdam-Westerpark-Studio_1.jpg

€50

per dag
Nu huren

Omschrijving

De 4 foot 4 bank Kinoflow is een zeer compacte, praktische en lichte lamp die zowel goed in de studio als op locatie gebruikt kan worden.

Doordat de Kinoflow van zichzelf al een erg zacht licht creert, zijn er weinig situaties waarin je nog gebruik hoeft te maken van een WD filter. Door het grid dat standaard bij de kinoflow zit, heb je niet alleen een heel zaht licht, maar is het ook nog erg gericht en dit voorkomt spil.

De Kinoflow kan zowel met daglicht als tungsten tubes gebruikt worden of een mix van beide. Het handige bij de Kinoflow is dat je zeer simpel kan zien welke tubes je erin hebt zitten door de kleurcodes op beide uiteindes van de tubes. Blauw is in dit geval voor de daglicht tubes en de oranje zijn voor de tungsten tubes.
Op het ballast kan je iedere tube appart bedienen en ben je dus niet altijd gebonden aan het grbuik maken van alle 4 de tubes, hierdoor kan je heel simpel het licht wat zachter en minder intens maken. Je kan er ook voor kiezen om de dimfunctie op de ballast te gebruiken, het enige nadeel hiervan is dat de kleur wat kan veranderen en er vreemd uit kan gaan zien. Een oplossing hierop kan zijn door de schakelaar om te zetten naar de 2 foot mogelijkheid, hierdoo wordt het licht meteen een stuk zachter.

Doordat de Kinoflow gemaakt is van voornamelijk plastic en hieroor bijna niks weegt, kan je de Kinoflow erg simpel aan ieder plafond op hangen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een gobo en een cissorclamp kan je hem zeer simpel aan het plafond bevestigen, waardoor je een heel mooi zacht toplicht hebt.
Een andere manier is om gebruik te maken van de gaten die in de buihuizing van de Kinoflow gemaakt zijn, kan je de Kinoflow ook aan het plafond schroeven.

De Kinoflow kan ook worden gebruikt in combinatie met bat wings of met een flozier (extra difussion cloth)

De kinoflow is te huur bij Westerpark Studio voor 50 euro per dag.

 


 
Back