loading
EN | NL

Film studio verhuur

Film licht set green screen chromakey met rode achtergrond

Westerpark Film Studio Amsterdam

Westerpark Film Studio Amsterdam is volledig uitgerust voor alle TV/Film producties. Arri of Briese belichting (HMI en Tungsten) zijn aanwezig, camera apparatuur en extra studio assistentie op aanvraag. Bij het indienen van een lichtlijst, zorgt ons team dat het klaarstaat bij aankomst van uw film studioverhuur. Indien nodig assisteren wij ook de belichting van uw productie. Er zijn gemotoriseerde trussen aanwezig voor een volledige uitlichting.


Green Screen Studioverhuur

De Westerpark Filmstudio Amsterdam is volledig uitgerust voor een chroma key studioverhuur, die in verschillende kleuren geschilderd kan worden.  Afhankelijk van de maat van de benodigde greenscreen, hebben wij ook andere kostbeparende oplossingen in alle kleuren. Neem vrijblijvend contant met ons op om andere opties te bespreken voor uw greenscreen verhuur.

 

Licht en apparatuur verhuur

Licht, bekabeling en grip voor zowel kleine en grote producties zijn aanwezig bij de film studioverhuur. Klik op apparatuurverhuur om uw licht-lijst samen te stellen. U heeft keuze uit lichtpakketten. U kunt ons ook contacteren voor de juiste look van uw shoot of uw greenscreen studioverhuur.

 

Setopbouw

Film Studio Amsterdam kan omgebouwd en aangepast worden naar elke gewenste in- of outdoor set, zoals bijvoorbeeld een strand of kamer. Vraag ons naar onze bestaande in house decorstukken en sets. Ook kunnen wij u in contact brengen met specialisten voor set design, propmaking, custom decorstukken en special effects. Er bestaan vele creatieve mogelijkheden als u bijvoorbeeld zoekt naar een specifieke look of thema voor uw foto of film shoot. Zo kunnen wij u in contact brengen met gespecialiseerde ontwerpers voor de vervaardiging van bijvoorbeeld op maat gemaakte theaterkostuums, rekwisieten en backgrounds.

De garagedeur access faciliteert de bezorging van grote decorstukken op de studio werkvloer.

Aanvullende diensten

Make-up / Visagie

Op de eerste verdieping van de film studio is een grote makeup- en kleedkamer voor 8 tot 10 mensen met lang verlichte spiegels. Aansluitend is een balkon met een bovenaf overzicht van de studio. Er zijn genoeg electriciteitspunten, airco en ruimte voor kledinghangers, stomers, strijkijzer/plank.

Lunchruimte en keuken

De film studio heeft ook een eigen keuken en lunchruimte voor ongeveer 10 personen en is voorzien van een magnetron, koelkast, waterkoker, serviesgoed en een koffiemachine.

Assistentie

Focust u graag op uw mooie eindresultaat en wilt u niet worden afgeleid door de technische aspecten die bij een shoot komen kijken? Dan kunt u bij Westerpark Filmstudio Amsterdam terecht voor een professionele studio assistent die voor uw technische wensen klaarstaat. Neem contact met ons op als u ervaren crewleden nodig heeft voor uw productie zoals Cameraman/ Focuspuller / geluidsman / gripper /  gaffer / setdresser / visagiste / cateraar / productieassistenten.