loading
EN | NL

Sony PXW FS5

€90

per dag
Nu huren

Omschrijving

De Sony PXW FS5 is een klein formaat cinema camera, met vrijwel alle functies van de Sony FS7, alleen dan een stuk kleiner en lichter is het de ultieme camera voor op gimbals of als je veel handheld filmt.
Door de handgrip aan de zijkant van de camera heb je een goed grip op de camera tijdens het filmen en door de record knop, 2 customiseble functie knoppen en een knop voor de f stop, kan je veel doen zonder naar de andere kant te hoeven tijdens het filmen.
Een van de grote voordelen van de Sony FS5 naast dat het een kleine en ligte camera is, zijn de slow motion mogelijkheid die tot 240 fps bied in 1080P en het ingebouwde variable ND filter, voornamelijk het variable ND filter komt goed van pas als je veel buiten filmt en niet iedere keer het gedoe wilt hebben met het verwisselen van een ND filter.

De Sony PXW Fs5 kan raw full HD filmen en nu met de upgrade is het ook mogelijk om 4K raw te filmen via een externe recorder. Ook heeft de Sony FS5 natuurlijk de mogelijkheid om in S-log te filmen, wat erg handig kan zijn voor als je in de post productie meer mogelijkheden wilt met graden.
Deze cinema camera heeft de mogelijkheid om in Full HD tot 240 fps te filmen en in 4K tot 60 fps.
Een andere handige feature van de Sony FS5 is de digital zoom functie, waardoor je ook met prime lenzen de mogelijkheid hebt om in te zoomen, hierdoor kan je meer met 1 lens filmen.
Samen met de metabones ultra speedbooster voor Canon, kan je op de Sony FS5 vrijwel iedere cinema lens gebruiken of je kan kiezen om de Canon foto lenzen te gebruiken.

De Sony PXW FS5 is te huur bij Westerpark Studio voor 90 euro per dag

 
Back