loading
EN | NL

Universal Dolly

€65

per dag
Nu huren

Omschrijving

De Universal dolly is een combinatie van de matadoor dolly en doorway dolly samen, een van de grote voordelen van de Universal dolly is dat je deze dolly kunt inklappen waardoor deze ook in een personen auto mee te nemen is.

Door de luchtbanden die standaard onder de dolly zitten, kan je op een egale vloer mooie vloeiend bewegende beelden maken, door de Universal dolly te combineren met boogiwheels en tracks, kan je ook een niet egale vloer mooie vloeind bewegende beelden maken.
De Universal dolly van Egripment heeft een four wheel drive, dit betekend dat alle vier de wielen bestuurd kunnen worden. Dit heeft als effect dat je met de luchtbanden erop, hele korte bochten of een hele kleine circle kunt maken, wat zeker in krappe ruimtens een groot voordeel kan zijn.

De Universal dolly is opzich zelf al een grote aanwinst voor ieder video productie, maar door er bijvoorbeeld boogie wheels en tracks aan toe te voegen, je nog meer mogelijkheden hebt. 
Je kan er ook voor kiezen om een bazooka en extenders op te monteren, waardoor de camera nog stabieler op de dolly staat. Bij de bazooka kan je ook kiezen voor een stoeltje, wat de camera man meer gemak kan bieden.

 

De Universal Dolly van egripment is bij Westerpark Studio te huur voor 65 euro per dag los.

De complete set met accesoires (Baseplate / Bazooka / Risers / 100mm Bowl / Side bowl en seat support ) is €115 per dag.


 

 
Back