loading
EN | NL

Paralinx Arrow

€75

per dag
Nu huren

Omschrijving

De Paralinx arrow is een draadloos video zender set, hiermee heb je geen draden meer nodig tussen je camera en monitor wat er voor zorgt dat de cameraman meer bewegingsvrijheid heeft.
Door een bereik van maarliefst 200 meter kan de monitor waar het beeld op zichtbaar moet zijn van de set af zijn of in een aantal gevallen hoef je je geen zorgen meer te maken over te korte kabels.
Natuurlijk is er ook de vrijheid om de camera op een hoog punt te monteren of je kan de Paralinx Arrow op een camera op een drone gebruiken, de enige zorg die je nog hebt is om in de 200 meter van de ontvanger te blijven.

De Paralinx arrow heeft een delay van slechts 1ms, hierdoor heb je een realtime vieuw op wat de camera opneemt.
Een ander voordeel aan dit paralinx video zender set is dat het kan worden gecombineerd met een maximum van 4 ontvngers, hierdoor is er de mogelijkheid dat mensen op meerdere monitoren kunnen meekijken.
Natuurlijk kan je een van de ontvangers ook gebruiken voor de focuspuller die via een wirreless focuspull systyeem werkt.

Kortom de Paralinx Arrow is een zeer handig video zenderset om op je set te hebben als je zo min mogelijk mensen op set hebt, mensen buiten de set moeten meekijken of wanneer je camera op een drone gemonteerd is.
De Paralinx Arrow heeft een robuste omhuizing waardoor hij zeker tegen een stootje kan.

De Paralinx Arrow is te huur bij Westerpark Studio voor 75 euro per dag.
Back