loading
EN | NL

Zoom H6

€18

per dag
Nu huren

Omschrijving


Specifications

De Zoom H6 recorder is een multifunctioneel apparaat. Je kan hem on the go gebruiken om interviews te doen of om omgevings geluid op te nemen, je kan hem ook gebruiken in combinatie met andere microfoons als opname apparaat, met de 4 XLR ingangen is het een ideale recorder om meerdere audio signalen te gelijk op te nemen.
De H6 is ook te gebruiken als audio interface om gelijk audio in de computer op te nemen of om meerder audio signalen te koppelen en in de camera op te nemen.
Doordat het scherm onder een hoek staat is de Zoom H6 ook goed te bedienen terwijl deze bovenop een camera gemonteerd is, dit is vooral handig als je meerdere audio signalen tegelijk opneemt en de levels wilt monitoren.
Je hebt ook de mogelijkheid om het geluid direct in de Zoom H6 op een SD kaart op te nemen, nu met de mogelijkheid om een SD kaart tot 128gb te gebruiken, hoef je je geen zorgen meer te maken over genoeg opslag.

De Zoom H6 audio recorder komt samen met een stereo microfoon met pop filter en een mid-side microfoon, daarnaast zit er een 32GB SD kaart bij.

De Zoom H6 recorder is bij Westerpark Studio te huur voor 18 euro per dag.

 
Back