loading
EN | NL

B-flex

€65

per dag
Nu huren

Omschrijving

De Fomex B-flex is een 1x1 flexibel LED panel, het handige aan de B-flex is dat het een flexibel LED panel is dat je in vorm kan buigen en in moeilijk berijkbare plekken kan gebruiken.
Het grootste voordeel van de Fomex B-flex is dat het een lichtgewicht en dun LED panel is, hierdoor is het flexibel en is het makkelijk te moneteren op plekken waar het eerder erg moeilijk of soms zelfs onmogelijk was om een licht te plaatsen, dit is met de Felxibel led nu wel mogelijk en daardoor in dit soort situaties wel mogelijk is.

Naast dat het panel erg flexibel en dun is, is de rest ook erg makkelijk mee te nemen, doordat alles in een tas van laptop formaat zit is de Fomex erg makkelijk overal mee naar toe te nemen.
De Fomex flexibel LED is overal en altijd bruikbaar doordat het zowel van netstroom te gebruiken is, maar het is ook bruikbaar in combinatie met een V-lock batterij, daardoor ben je niet meer gebonden aan plekken met een stopcontact of een generator.
Doordat de B-flex ook waterdicht is, kan je de Fomex B-flex op ieder moment in alle omstandigheden bruikbaar en in combinatie met de V-lock power, is de B-flex altijd en overal bruikbaar.

Door het bijgevoede diffusion panel kan het licht van de B-flex worden verzacht en wrapped het mooi om de vormen heen. 
De bijgevoegde controller is erg makkelijk en intuitief in gebruik, doormiddel van de controller kan je vrij simpel de intensiteit en de temperatuur van de B-flex instellen.

De B-flex komt in een compacte tas met daarin het panel, een diffusion panel, een softbox, een houder voor de panel, een 5 meter verlengkabel tussen de controller en de panel, de controller met V-lock mount en de netstroom voorziening.

De Fomex B-flex is te te huur bij Westerpark Studio voor 65 euro per dag

 
Back