loading
EN | NL

Velvet Powerled 1x1 Bi-Color

€40

per dag
Nu huren

Omschrijving

De Velvet 1x1 is een high power led panel met hoge kwaliteit Osram LED technologie

Het voordeel van de Velvet LED panel is dat de LEDs gekalibreerd zijn voor natuurlijke huids kleuren en echte kleuren.
Dit is een softlight led panel, hierdoor heb je een mooi zacht egaal licht wat in vrijwel iedere situatie bruikbaar is.
Door de instelbare kleur warmte kan van 2700 tot 6500 kelvin worden ingesteld en door het drukken op een knop kan je snel schakelen tussen 3200 en 5600 kelvin.

De Velvet High power LED is een handige lamp voor op locatie, met de IP54 waardering is de Velvet weather proof. Daardoor is de velvet ook bruikbaar in de regen, samen met een IP54 V-lock batterij is de Velvet op iedere locatie op ieder moment bruikbaar.
De Velvet kan je op 2 manieren van stroom voorzien, je kan de velvet aansluiten op het stroomnetwerk met de bijgevoegde aansluiting, of op locaties waar geen stroomvoorziening is, kan je kiezen om met een V-lock batterij te werken.

Ondanks het zachte licht van de Velvet LED panel, is het ontzettend krachtig. Het licht dat door de Velvet wordt gecreerd is effectief tot 10 meter van de lamp af.
Een van de grote voordelen van de velvet is dat het een power LED is, maar ondanks dat geen ventilatoren gebruikt, waardoor het vrijwel geen geluid produceerd. Dit is voornamelijk erg handig tijdens producties waar geluid moet worden opgenomen.
Door de technologie die The light in de Velvet power LED heeft toegepast, heb je op iedere locatie een krachtige lichtbron bij je die altijd gebruikt kan worden, maar je geen zorgen hoeft te maken over stroomvorzieningen of geluid.

De Velvet 1x1 led panel kan worden gecombineerd met verschillende accessiores, waaronder een DOP snapgrid.

Huur de Velvet High power 1x1 led panel bij Westerpark Studio voor 40 euro per dag.
Back