loading
EN | NL

Arri Skypanel 60C

€110

per dag
Nu huren

Omschrijving

De Arri Skypanel geeft geheel nieuwe mogelijkheden op het gebied van belichting, dankzij de nieuwe firmware 3.0 heb je nu de beschikking over maar liefst 318 verschillende gels van Rosco en Lee filters en special effects.
Door deze techniek en het simpele instellen van een filter, hoef je nooit meer een gel voor de lamp te zetten.
Daarnaast maakt de firmware van de Arri Skypanel het mogelijk om de kleurtemperatuur van de lamp waar het filter over heen gaat in te stellen, waardoor je het precies met de rest van je belichting kan afstellen.
Met de Arri Skypanel kan je vrij simpel kleur effecten toepassen in een filmproductie, zo kun je met vrijwel een druk op de knop simpel de achtergrond van kleur veranderen wat een erg gaaf effect geeft in bijvoorbeeld een muziekvideo.

Naast de nieuwe gel mogelijkheden is het mogelijk om presets te creëren, deze op een usb stick te zetten en daarna in andere Skypanels te importeren of je eigen presets te importeren.
Sinds versie 2.0 is het mogelijk om ook de snelheid van de ventilator te regelen of deze zelfs helemaal uit te zetten en niet bang te zijn dat de lamp zal oververhitten. Door de slimme technologie van Arri zal de Skypanel de ventilator zelf weer zachtjes aanzetten als de lamp te warm wordt.
En door het lage stroomverbruik van de Arri Skypanel is deze ook uitermate geschikt voor op locatie vanaf een v-Lock batterij te draaien. Ook hier heeft Arri aan gedacht in de nieuwe firmware 2.5, in deze update is het mogelijk een signaal in te stellen als de batterijen een bepaald percentage bereiken, hierdoor hoef je niet meer te gokken wanneer je de batterijen moet vervangen.

Een van de grote voordelen van de Arri skypanel is dat je hem volledig met DMX kan besturen, dit kan zowel met een DMX dimmertafel als via een mobiele telefoon of tablet met een draadloos DMX set.
Vooral deze laatste optie is in combinatie met de arri skypanel erg handig aangezien de mogelijkheden zo uitgebreid zijn dat met een dimmertafel de skypanel moeilijk precies te bedienen is.
Een ander voordeel van het draadloze dmx set is natuurlijk dat je geen kabels meer hebt, dit is weer een zorg minder, plus je bent niet meer gebonden aan een bepaalde plek, maar bent veel mobieler.
Wij raden dan ook aan om de skypanel met een draadloos DMX set te bedienen.

Kortom veel nieuwe mogelijkheden met de Arri Skypanel en de nieuwe firmware 3.0.
Huur de Skypanel nu bij Westerpark Studio voor 110 euro.
Back