loading
EN | NL

Sirui Carbon Monopod + Sirui Fluid Video Head

Prijs

op aanvraag
Nu huren

Omschrijving

Sirui Monopod P-324SR

De Sirui Monopod P-324SR is licht van gewicht, uitermate stabiel en zeer handig bij natuur- en sportfotografie waarbij je snel van positie moet kunnen wisselen. Met vier secties haalt de P-324SR een maximale hoogte van 175 centimeter en ingeschoven meet hij slechts 72 centimeter. Hierdoor neem je de monopod gemakkelijk mee op excursie.

Lichte en stabiele Sirui P-324SR Monopod
Wanneer je de Sirui P-324SR voor het eerst gebruikt, zal het je meteen opvallen hoe licht en stabiel deze monopod is. Dankzij de gebruikte materialen en het speciale productieproces is de monopod zeer stevig. De P-324SR wordt geleverd met een op- en afschroefbare roestvrijstalen spike voor extra grip bij gebruik in de natuur. Een schuimrubberen handgreep zorgt voor extra comfort en een stevige grip onder natte of koude omstandigheden. De montageplaat is voorzien van een omkeerbare statiefschroef zodat je beschikking hebt over een 3/8" en een 1/4" aansluiting.

Afneembare voet
De Sirui Monopod P-324SR beschikt over een afneembare driepoot die steun biedt als je voor langere tijd aan het werk bent. Het vergrendelsysteem is bovendien zeer betrouwbaar. De driepoot kan ook fungeren als tafelstatief door hem los te draaien van de monopod.
Kenmerken van de Sirui P-324SR Monopod
- Gemaakt van lichtgewicht carbonfiber
- Geschikt voor 3/8" en 1/4" statiefaansluitingen
- Comfortabele schuimrubberen handgreep
- Zeer stabiele basis voor uw uitrusting
- Voorzien van een afnee

 

De Sirui VH-10X videokop is het professionele broertje van de Sirui VH-10 en heeft een maximaal draaggewicht van 4 kilo. De kop is speciaal ontworpen voor grote digitale reflex- en videocamera's. Dankzij het verfijnde vloeistofsysteem zijn soepele, geruisloze en trillingsvrije bewegingen mogelijk tijdens het filmen.

De frictie van de tilt-beweging kan onbeperkt aangepast worden, die van de 360° pan rotatie is in 4 stappen instelbaar. De koppen zijn exceptioneel soepel en extreem precies en de bediening gaat intuïtief. De veiligheidspal voorkomt het onbedoeld wegglijden van de snelkoppelingsplaat. Voor een perfecte uitlijning heeft de kop twee waterpasjes, een bovenop en een onder.

Kenmerken

Kantelbeweging: -65°/+90°
Diameter basis: 65 mm
Maximaal draaggewicht: 6 kg
Lengte handgreep: 30 tot 47 cm
Hoogte: 125 mm
Gewicht: 1200 gram
Lange ACRA-Swiss compatible montageplaat (90mm)
Aanpasbare en uitschuifbare bedieningsarm
Back