loading
EN | NL

Profoto 2x D2 1000w/s AirTTL Kit

€75

per dag
Nu huren

Omschrijving

Twee monolights D2 1000W/s Air TTL van Profoto

Voor een fotograaf is elke dag een nieuwe uitdaging. Wordt het portret, sport, mode in actie of totaal iets anders?
En ongeacht wat de dag brengt, het resultaat moet hetzelfde zijn: een geweldige foto.Het omgaan met druk vraagt om ervaring, talent en snelheid. Het soort snelheid dat u vindt in de Profoto D2, de snelste monolight ter wereld. U kunt supersnelle seriefoto‘s maken, stilstaande beelden met absolute scherpte, synchroniseren met de snelste
sluitertijden en snel en gemakkelijk foto‘s maken met HSS en TTL. Ongeacht wat u fotografeert, u levert altijd. Want met de D2 bent u altijd op snelheid.
 

Bevries het moment

De D2 biedt een supersnelle flitsduur tot 1/63.000e van een seconde. Leg een plons in het water vast en het wordt stilgezet halverwege; een fotografisch kunstwerk.
 

Bevries het moment

Met de D2 kunt u tot wel 20 flitsen per seconde maken. Dat is snel genoeg om het beste van een moment vast te leggen. Vraag uw onderwerp om te springen: u krijgt 20 exposures halverwege in de lucht om uit te kiezen.
 

Behoud controle over uw omgeving

Profoto High-Speed Sync (HSS) stelt u in staat om foto‘s te maken met sluitertijden tot 1/8.000e van een seconde. Gebruik HSS om foto‘s met een groot diafragma te maken bij heldere omstandigheden of om stilstaande
 

Maak met gemak foto‘s met TTL

„Point-and-shoot“ foto‘s in TTL-modus. Schakel over op handmatige modus en controleer het licht met intuïtieve knoppen en menu‘s Vergeet de flits en focus op het licht.
 

Overmeester elk licht

De D2 bevat genoeg kracht om het aanwezige licht in praktisch elke situatie te overheersen. Zijn kracht is ook een zegen bij het maken van foto‘s op grotere afstanden of bij het gebruik van grotere Light Shaping Tools.
 

Groei met snelheid

Het heeft de snelheid om u te bevrijden, en de kracht om op het hoogste niveau te presteren. Het is een integraal onderdeel van het uitgebreide Profoto-systeem. Ga op volle.


Specifications

  • aanpasbaar in 1/10 f-stop-stappen over een 10 f-stopenergiebereik
  • Volledig geïntegreerd met B1 en B2
  • Ingebouwde reflector
  • Intuïtieve interface
  • flitsduur tot 1/63.000s
  • Compatibel met 120+ Profoto Light Shaping ToolsBack