loading
EN | NL

Profoto 2x D1 500watt Kit

€60

per dag
Nu huren

Omschrijving

D1 Kit 500/500 Air zonder Remote van Profoto


 

Ideaal voor beginners!
Vooral nieuwelingen in de Profoto wereld alsook nieuwkomers in de professionele flitsfotografie wordt met de D1 kits de keuze van basisuitrusting heel wat eenvoudiger gemaakt. Er zijn namelijk verschillende kits voor ieders behoefte beschikbaar.

Professionele fotografen benodigen vandaag de dag uiterst betrouwbare, stabiele, snelle en nauwkeurige flitsers. De digitale fotografie en de sterke concurrentie stellen namelijk hoge eisen aan de flitsapparatuur. Profoto staat bekend als wereldmarktleider wat professionele flitstechniek betreft. 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van geavanceerde flitsgeneratoren hebben dan ook hun dienst bewezen bij de ontwikkeling van de D1-serie.

Profoto D1 compacte flitsers bestaan als 250Ws, 500Ws en 1000Ws. De constructie van de D1 is volledig digitaal en dat niet enkel visueel. Ook de elektronische regeling van de flitsers werkt digitaal. Op die manier wordt een enorme consantheid van de kleurtemperatuur en ook het vermogen van de flitser gegarandeerd.

De moderne schakel- en controle-technologie zorgt voor precisie die voor professionele fotografen absoluut onmiskenbaar is. Het controlebereik van 7 f-stops bezorgt professionelen de benodigde technische ruimte om creatieve ideeën te kunnen omzetten, bijvoorbeeld het fotograferen met open diafragma. De D1 voldoet volledig aan de eisen van Profoto qua ontwerp en handling. De bediening is heel eenvoudig en vergt geen omgang met technologie zodat je je kunt concentreren op het maken van beelden.

De ingebouwde reflector zorgt ervoor dat je de volledige controle over het licht kunt bewaren en vermindert bovendien strooilicht. Het unieke design maakt een optimaal gebruik in softboxen en flitsparaplu's mogelijk en is compatibel met de meeste Profoto light shapers. Korte flitsduren zorgen voor scherpe beeldresultaten en dankzij de snelle herlaadtijd hoef je niet meer te wachten op de volgende flits. Je krijgt de lichtkwaliteit die je verwacht en maakt dan ook de beelden die je nodig hebt.

Het Profoto Air Systeem kan de D1 Air op een afstand van tot maar liefst 300m bedienen, dat maakt synchrokabels overbodig. Verbind de D1 Air met behulp van de Profoto Air USB-tranceiver met je computer (PC of Mac) zodat je je flitser volledig computergestuurd zonder enige kabels kunt beheren.


Specifications

 

  • Compact en licht
  • Ingebouwde reflector
  • Regelbereik van 7 f-stops
  • Korte flitsduur en snelle en snelle herlaadtijd
  • Compatibel met het Profoto Light Shapers systeem
  • Met de Profoto Studio Air Software te bedienen vanaf PC of Mac

 
Back