loading
EN | NL

Kinoflo 4 bank

€50

per dag
Nu huren

Omschrijving

De 4 foot 4 bank Kinoflo is een zeer compacte, praktische en lichte lamp die zowel goed in de studio als op locatie gebruikt kan worden.

Doordat de Kinoflo van zichzelf al een erg zacht licht creert, zijn er weinig situaties waarin je nog gebruik hoeft te maken van een WD filter. Door het grid dat standaard bij de kinoflo zit, heb je niet alleen een heel zacht licht, maar is het ook nog erg gericht en dit voorkomt spil.

De Kinoflo kan zowel met daglicht als tungsten tubes gebruikt worden of een mix van beide. Het handige bij de Kinoflow is dat je zeer simpel kan zien welke tubes je erin hebt zitten door de kleurcodes op beide uiteindes van de tubes. Blauw is in dit geval voor de daglicht tubes en de oranje zijn voor de tungsten tubes.
Op het ballast kan je iedere tube apart bedienen en ben je dus niet altijd gebonden aan het gebruik maken van alle 4 de tubes, hierdoor kan je heel simpel het licht wat zachter en minder intens maken. Je kan er ook voor kiezen om de dimfunctie op de ballast te gebruiken, het enige nadeel hiervan is dat de kleur wat kan veranderen. Een oplossing hierop kan zijn door de schakelaar om te zetten naar de 2 foot mogelijkheid, hierdoor wordt het licht meteen een stuk zachter.

Doordat de Kinoflo gemaakt is van voornamelijkkunststof en hieroor bijna niks weegt, kan je de Kinoflo erg simpel aan ieder plafond op hangen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van een gobo en een scissorclamp kan je hem zeer simpel aan het plafond bevestigen, waardoor je een heel mooi zacht toplicht hebt.
Een andere manier is om gebruik te maken van de gaten die in de behuizing van de Kinoflo gemaakt zijn, kan je de Kinoflo ook aan het plafond schroeven.

De Kinoflo kan ook worden gebruikt in combinatie met bat wings of met een flozier (extra difussion cloth)

De kinoflo is te huur bij Westerpark Studio voor 50 euro per dag.

 


 
Back