loading
EN | NL

Small HD AC7 7"

€50

per dag
Nu huren

Omschrijving

De Small HD AC7 Oled is een zeer robuste field monitor met een oled full HD beedscherm. Door zijn 7,7 inch is het formaat erg aangenaam om naar te kijken, maar ook klein genoeg voor op een camera of om om nek te hangen.
De AC7 is gemonteerd in een cage met aan de zijkanten een handvat en band om hem om je nek te hangen, aan de achterzijde van deze cage is een V-Lock plate bevestigd waardoor het mogelijk is om de Small HD field monitor vanaf een V-Lock van stroom te voorzien.
Naast de V-Lock mogelijkheid is er op de Small HD AC7 Oled monitor een dual battery slot gemonteerd via waar je de monitor ook met 1 of 2 canon batterijen van stroom kunt voorzien, via deze mogelijkheid is de runtime van de monitor ongveer 3 uur. 

De AC7 Oled field monitor is voorzien van gorilla glass en een aluminium skelet waardoor de monitor zeer robuust is bijna niet kapot te krijgen is. Een ander voordeel is dat dankzij het gorilla glass het beeldscherm van de monitor niet snel bekrast of beschadigd raakt.
Dankzij de Oled technologie is het beeldscherm erg helder en contrastrijk, hierdoor is deze monitor zowel binnen als buiten goed te gebruiken zelfs zonder de bij geleverde sunhood krijg je buiten een redelijk goed beeld.
Andere pluspunten van de Small HD AC7 Oled is dat het handige hulp functies heeft zoals focuspeaking, exposure check en hulplijnen voor framing. De AC7 is zowel via HDMI als SDI aan te sluiten aan de camera, hierdoor kan iedereen het op de manier die zij graag willen gebruiken.

De Small HD AC7 Oled field monitor is bij Westerpark Studio te huur voor 50 euro.

 
Back